10.4.10

Bakvägen till tomterna...

Moa fick låna med grannens hud Molly på promenad så vi gick genom skogen upp till våra nya tomter för att se hur våren nalkades där. Vi passade på att gå en "annorlunda" väg och närmade oss tomterna från "baksidan". Först fick vi vandra över ett stubbigt majsfält, krypa under stängsel (snart kommer korna och då vågar inte jag trampa runt där), gena genom en ekdunge och ta oss över den lilla bron i lillån.

Fortfarande myckett vatten i lillån men inte lika översvämmat som det var för 10 dagar sedan. Snart borde vi kunna hämta grodyngel här - kanske om en 14-20 dagar....
Det är våra tomter som sluttar ner mot lillån till vänster i bild, första gången jag ser tomterna från det här perspektivet :)
Och sluttar brant gör det på den här sidan tomterna men det är toppen! Att sitta på terrassen här och bara njuta naturen och glömma världen bakom, det ser jag fram emot.

Och såhär ser det ut uppe ifrån vägen. Snart dags att ringa bonde som haft sina kor där på bete och höra om han vill ha dem betande där något år till eller två så att marken inte växer igen. Men med korna på plats lär det inte bli några promenader på tomterna i sommar, det törs jag inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar