10.8.10

Mötte Kronmakaren!!!

Har via WiN Falkenberg och Laholm fått ett jätte kul utbildningsuppdrag i sociala medier (och bra mycket mer...) som ska hållas i höst (kursstart 6:e september). Kursen ska jag göra i samarbete med Britten Toftarp som jag aldrig mött. Så idag styrde jag kosan mot Morup för att träffa Britten och samspråka om upplägget.

Missade av farten och nästan hela lilla Morup för den delen och fick ringa Britten för guidad vägledning (det visade sig att jag nästan stod på hennes uppfart hihi !).

Britten bjöd på fika i hennes söta lilla lusthus tillika ateljé och kontor för
www.kronmakaren.se. Och vilken härlig tjej hon är, Britten! Full av energi och kunskap, som två själar i en idé på en gång, med andra ord vi surfade in på samma energivåg och det kändes som om vi känt varandra hur änge som helst. Vi kom åtskilliga gånger på oss själva med att sväva ut i privatsnack om gemensamma livserfarenheter och allt möjligt kul.

Vi var snabbt överens om upplägget och det sprudlade av idéer...Vi skall köra på videolänk från två lokaler ("klassrum 2000") med två grupper, en i Falkenberg och en i Laholm.


Kursen kommer bl a att innefatta Webbstrategi, Hemsidor, Googlekonto, Blogg, Facebook, Twitter, Flickr, LinkedIn, YouTube, Google Analytics, Google Maps mm. Mer info om kursen och anmälan finns på RRC Hallands (snart WINNET Halland) hemsida!

Det här ska bli så spännande och roligt! Ser fram emot att träffa Britten snart igen och vem vet, kanske detta bara är början på något nytt, det kändes åt minstonde så :)

Föll pladask för den lilla grodan ovan som prydde fönsterkarmen i Brittens lusthus, visst är den underbar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar