19.11.10

Blickar frammåt...

Jag håller just på att sätta mina mål för 2011. Jag känner på mig att 2011 kommer att bli ett riktigt bra år, fullt med nya möjligheter, nya bekantskaper och nya lärdommar! Visst har jag klantat mig under 2010 men jag känner mig absolut inte misslyckad, tvärt om, det har triggat mig! "Ett misslyckande är när man klantar sig utan att ta lärdom av det" och jag har blivit många erfarenheter visare i år. Man måste ta risker (men ej vara dumdristig) för att komma någon vart, ju större risker ju större chans att man når sina mål.

Jag känner mig i balans & harmonisk, full med inspiration, energi och framtidstro. Är faktiskt riktigt, riktigt lycklig på alla plan just nu och det bådar gott! Nu gäller det "bara" att hålla den balansen...men jag tror jag vet hur.

Jag tankar energi i naturen, i stillhet och bland inspirerande, vänliga och välvilliga vänner. Ska också bli bättre på att göra lagom av allt. Tänker sätta höga mål men hela tiden ha ordet lagom med mig på vägen.

Lagom, ett svenskt ord eller snarare "vikinga ord" som jag tror har sitt ursprung från den tiden man drack mjöd ur hornet och man inte fick dricka mer än att det skulle räcka "laget om" dvs till alla i båten eller alla i rummet...Ska försöka hålla mig till lagom av det mesta, sömn, mat, dryck, arbete, hobbys, motion mm så kan jag nog hålla balansen och den positiva energin flödande även under 2011.


I bland måste man städa lite, inte bara i hemmet utan även i tankar, vanor och bland bekanstskapskretsen. "Lika barn leka bäst" säger några och det ligger något i det. Vissa personer kan vara riktiga energitjuvar som tar all vår kraft och förmåga att se frammat, får oss att tappa fotfästet och tron på oss själva. De tar och tar utan att ge...inte ens hänsyn. Vampyrer kallar jag dem och dem aktar jag mig för! Vad kallar ni dem för?

Jag är en obotlig optimist och tror mig veta att min inställning kan smitta av sig på andra. Jag växer (inte bara på bredden hi hi hi), vill utforska, öka min förståelse och insikt. Känner mig orädd, optimistisk och välvillig. Bådar gott inför 2011, ska vända bladet till ett nytt kapitel i min livsbok!


1 kommentar: