13.11.10

Hurra för Tigeröga!

Helt otroligt roligt, i natt har Moa haft sin första helt torra natt någonsin! När vi för två veckor sedan besökte vänner på Öland fick Moa välja två stenar från Mitas enorma samling kristaller och stenar. Moa valde dessa två stenar, båda Tigeröga!

Snacka om undermedvetna val för när vi sedan tittade i litteraturen om Tigeröga ska det bland annat påverka njurarna och det är just vad Moa behöver. Kroppen vet vad den behöver. Sedan kanske det hjälpt att vi börjar få bukt med urinvägsinfektionen för vem vet hur länge hon haft känning av den?

Stort och varmt TACK MITA för din gåva!

KUL ATT VETA
Tigeröga sägs hjälpa sin bärare att förbättra självförtroendet i syfte att uppnå sina mål. Den får människor att se sina egna resurser och hur de på bästa sätt kan användas. Tigeröga är en beskyddande sten som ger god tur och framgång. Tigeröga ger skarpsinne, överblick och klara tankar. Detta öga ser in bakom ytan, iakttar och studerar och hittar fram till kärnan. Tigeröga kan hjälpa att få din solar plexus-energi i balans, så att du bara drar till dig det som är bra för dig. Tigeröga ger mod att gå vidare, även om allt ser dystert ut. Den överblick man uppnår med den gör det möjligt att gå bortom trivialiteter och begränsningar.

Hittade en massa kul om stenar, kristaller och annat magiskt på www.kristallrummet.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar