31.12.10

Tänk så fort...

Ja, tänk så fort ett år passerar...Någon (jag minns inte vem) sa att "livet är inte dagarna som passerar utan dagarna man minns" och så är det nog. När jag nu tänker tillbaka kan jag nästan bara minnas bra, roliga och spännande saker från året som gått.

Min älskade Leif har levt ett smärtfritt år med sin nya höftled i titan, Niklas konfirmerades, Moa har tagit hål i öronen, börjat 1:a klass och lärt sig både cykla och simma, vi har fått en ny liten kattflicka Zahra, vi köpte våra två nattursköna tomter, jag skaffade min lilla gröna miljöbil och i januari tog jag det stora steget och startade mitt eget företag "Anna Åxman" www.annaaxman.se. Det har berikat mig mycket! Jag har utvecklats, lärt mig nya saker och träffat många nya människor.

Året 2010 är också året då jag åter fått kontakt med flera underbara gamla vänner och även haft turen att få träffa några av dem.

Nu är det snart dags att avrunda detta år och blicka fram emot ett nytt spännande år.

Vill önska Er alla ett hjärtligt Gott Nytt År! och många minnesvärda dagar under 2011 :)
Kramar Anna


1 kommentar:

  1. Gott Nytt År Anna! Det har verkligen varit ett händelserikt år för oss båda och det har varit roligt att följa din resa. Kram Jenny

    SvaraRadera