23.1.11

Älskade, hatade?

Finns det något plagg som du ogillar, kanske rent av ratar? Jag måste erkänna att jag har väldigt svårt för nylonstrumpbyxor...Vissa kasar ner i grenen, de tål nästan ingen ting, bara man tittar på dem så går det en maska. Hur många gånger har det inte gått en maska under tiden man klär på sig dem?

En annan avigsida med nylonstrumpbyxor är att huden får svårt att andas. När jag använder strumpbyxor för ofta får jag fotsvamp. Det kommer som ett brev på posten och fenomenet har förföljt mig sedan unga år. Under alla de perioder i mitt yrkesliv där nylonstrumpbyxor varit del av uniformen så har jag fått fotsvamp.

Lamisil har en bra hemsida www.lamisil.se, och jag har nog testat alla tips och trix som man kan tänka sig för att bli av med fotsvampen. Bara köpa dyra skor i äkta läder, ha ett par olika skor som jag alternerar med, lägger skorna i frysen, tvättar fötterna och torkar dem noga varje kväll...Och, jag är storkund på lamisil av alla slag, Lamisil "singeldos" - den enda engångsbehandlingen av fotsvamp? Inte för mig, jag tar den så gott som varje månad.

Men jag märker skillnad nu när jag har gått ner i tid och bara spenderar 50% av tiden i uniform med nylonstrumpbyxor. Så, jag tror på frihet.

Mina fötter vill ha frihet, mina fötter älskar frisk luft!

1 kommentar:

  1. Känner igen mig i ditt inlägg, hatar också nylonstrumpor... Visst är de små i storlekarna också? I vanliga fall är jag en 38:a men tar alltid största storleken på nylonisar för att inte få en sån där förhatlig valk i midjan. Trångt, instängt och jäkligt. Bra att det finns hederliga, varma och faktiskt rätt tunna kalasbyxor i bomull igen, men det kanske inte funkar på ditt jobb?

    SvaraRadera