7.1.11

På rymmen...

Rymde tillfälligt från Halland och besökte storstaden Stockholm. En kort, intensiv men härlig minisemester med besök på Naturhistoriska museét och sedan kärt besök hos ungdomsvännen Kenneth och hans sambo Elisabeth på Väddö. Här är åket och vurpan!

Kenneth älskar hundar och framför allt Siberian Huskys. Han har fyra varav två små valpar Sverre och Doris. Kenneth riggade Moas pulka framför hunden Sälka och sedan blev det åka av. Lyckan fullkomligt strålar ur Moas ögon trots ordentlig vurpa i första försöket!



Sedan var det matlagning ute. Elisabeth trotsade snön och kylan och fixade otroligt god middag på stekhällen de investerat på Naturkompaniet (finns i två storlekar) http://www.naturkompaniet.se/Product/Product.aspx?id=10218


Självklart åt vi även ute, dukat med servetter och allt men först fick vi borsta snön av bordet. Och gott var det. Oxfilé, potatis, kantareller, lök, purjolök, grädde och ruccola sallad var några av ingredienserna

Tack snälla Kenneth och Elisabeth för er gästvänlighet och alla upplevelser, inte minst hjälpen med att skotta loss oss ur snödrivan och att få upp bilen från parkeringen. Det satte verkligen nerverna på prov! Vi kommer gärna tillbaka men tror vi väntar till mildare väder för hemfärden till Vessigebro blev seg i snöstormen.


1 kommentar: