8.2.11

Efter storm kommer...

När det ljusnat tog jag ett varv runt tomten för att inventera skadorna efter natten storm. Kunde konstatera att fågelbordet saknade tak, att den stora blomkrukan på trappan låg utan växt längst bort i ett hörn av tomten bakom ett elskåp. Pulkorna fanns kvar, de hade Moa duktigt surrat fast vid gungställningen! Surrat så bra att de förmodligen kommer att finnas kvar där många stormar till :)

Grannens snöskyffel hade blåst in på vår garage uppfart och landat centimetrar från min lilla gröna, sköna bil..Puhhhh, några decimeter till och jag hade varit OGLAD men nu var jag glad.

Så till slut till morgonens stora glädje skymtade jag ett vårtecken. Snödropparna är på väg upp! Bilden är suddig (frös om tassarna) och det fula runt om knopparna är resultatet av att jag hela vintern tömt kaffesumpen på ett och samma ställe utanför farstu trappen. MEN, det är bra näring för en stackars utarmad rabatt OCH jag har läst att de håller katterna borta från att PINKA i rabatten :)

Natti natti

3 kommentarer:

  1. Håller det katterna borta? Supert tips, här har jag lite för många bland grannarna. Mormor slog ut kaffen för metmaskar, dom trivdes också gott med sumpen och maskar är ju bra för jorden :)

    SvaraRadera
  2. Hörde att det är snö på G, vill inte!

    SvaraRadera
  3. Oj, det finns hopp om vår...Fantastiskt med egen trädgård där man kan följa minsta lilla vårtecken. Får nöja mig med balkong än så länge.

    SvaraRadera