5.3.11

Funderingar kring 2012

Kiesha Crowther inför 2012
Vet inte hur du tänker eller vad du känner men jag känner & funderar mer och mer på vad som är viktigt, vilka jag tycker om att umgås med, vad som är äkta och ger mig lycka och glädje. Söker och hittar likasinnade. I går hittade jag det här filmklippet med Kiesha Crowther som talar inför 2012 och såg det om och om igen. Kan det vara så?

Det här är en fri översättning av hennes tal gjort av Brolan J Holm

Vi lever i en magisk tid, den mest fantastiska tidsålder någonsin på planeten Jorden. Moder Jord kommer att återfödas till sin fulla prakt, Hennes himmelska själv.

Förändringen har redan påbörjats och Vi människor har möjlighen att följa Moder Jords upplysning/transformation tillsammans med Henne. Vi har nu bokstavligen två år på Oss att förändras till dem Vi verkligen är.

Det finns tusentals böcker som handlar om 2012 där ute och Vi lär oss så många olika saker. Du ska veta att Mayafolket som har genomlevt ett polskifte tidigare har nu börjat gå ut med sin visdom för bara några månader sedan. Och grundbudskapet de önskar framföra är, att var inte rädd. Finn glädjen inom Dig, i Ditt hjärta för det kommer att bli så vackert.

Vi människor har nu en möjlighet, att komma vidare och nå upplysning. Och när Du uppnår upplyst tillstånd kommer alla bitar att falla på plats och Du lever Då endast utifrån hjärtat.

Vet Du om att Vi använder mindre är en tredjedel av Vår hjärnkapacitet och mycket snart kommer Vi att bli tilldelad allt det Vi behöver veta och kunna.

Saker som Vi är rädda för idag är på grund av att Vi inte har hela bilden framför Oss, Vi förstår det helt enkelt inte.

Morfar Alejandro, som är morfar för hela Mayafolket berättar för Oss att alla de murar som faller samman framför Våra ögon just nu är endast de murar som hållit Oss fångna. Vi borde vara upprymda och glädjefyllda och gladligen ta steget ut.

Det som Du väljer att lägga energi och kraft på likaså Dina känslor, blir också Din verklighet. Detta är varje människas rättmätiga gåva, Vad Du än fokuserar på, blir alltså Din omedelbara verklighet.

Under de närmaste åren kommer många saker att förändras radikalt. Vi kan stanna kvar i rädsla för att Vi inte vet vad som väntar Oss och det är just rädslan som Vi då kommer att få uppleva.

Men om Du förblir i Ditt hjärta, i Din egen kraft och känner en euforisk känsla inför vad som komma skall, ja då kommer Du att leva i glädje. Åter igen, det finns inget att vara rädd för.

Om Du visste att morgondagen skulle förändras till något mycket, mycket mer vackrare skulle Du då vara rädd? Himlen på Jorden är på väg och Vi kan leva ett himmelskt liv för det är ett val Vi gör. Om Du förblir i Ditt hjärta och är kärlek, blir Du upplyst och följer med Moder Jord till något högre.

Det har sagts av Mayafolket som har genomlevt ett polskifte tidigare, att den slutgiltiga förändringen kommer att ske inom bara några minuter dock kommer det att vara ett par dagar i total mörker, och när detta sker är det av största vikt att Vi då förblir i Våra hjärtan.

Samla ihop och var samman med Din familj samt vänner och var endast i kärlek, ge inte efter för rädslan eftersom allt kommer att ordna sig. Och när solen åter går upp kommer Du att bevittna en helt ny Jord, allt kommer att falla på plats och Du är då i ett upplyst tillstånd. Mänskligheten går alltså vidare till en ny dimension där endast kärlek råder.

Många människor kan inte förstå hur världen kommer att skifta, vilket medför mycket rädsla och tankar kring om det kommer bli massförstörelse, och det kommer att ske fler naturkatastrofer. Men när har det inte varit det tidigare på Jorden, det händer hela tiden.

Planeten Jorden har ett hårt, solitt centrum och runt den omges den av het lava, ungefär som en kula med talg eller fett omkring den. Tänk Dig vidare att Jordskorpan ligger ovanpå den här lavan och när polerna skiftar kommer ingenting att röra på sig, Jordens centrum förblir på sin plats förutom Jordskorpan som då kommer att ändra på sin plats.

Det blir inte tragiskt som Vi gärna kanske vill tro. Moder Jord kommer att sträcka- och röra på sig tills Hon funnit sin perfekta plats och himlen kommer sannerligen bli ett faktum. Även Vi människor kommer att leva i det tillståndet.

Skiftet har redan påbörjats. Polerna rör sig redan och stora mängder energier kommer in över Jorden och det går att både känna och se när de är på ingående.

Vetenskapsmännen kan idag mäta all den energi som strömmar in. Bara under det senaste året har mätningarna visat att mängden av energi har tre dubblats. Energin kommer i korta intervaller, så att vi har tid på oss att vänja Oss vid dessa nya energier.

Några av Oss kan uppleva sidoeffekterna av dessa nya energierhöjningar och det är Våra kroppar som helt enkelt försöker arbeta sig igenom och komma i resonans de nya energierna som kommer, och även för att smälta samman med dem.

När det stora skiftet väl är här, kommer tonvis med ny energi till planeten Jorden och om Vi inte innan dess fått lagom dos av den nya energin skulle Våra kroppar helt enkelt dö.

I sanning har det redan börjat, Moder Jord och de mänskliga kropparna har mer, ny energi vibrerande inom sig än någonsin tidigare.

Många av oss på planeten menar på, att detta är berättelser som har pratats om många gånger tidigare, men det gäller att förstå det faktum att detta sker här och nu i denna stund. Världen förändras, Våra kroppar förändras och Vår DNA-struktur ändrar verkligen form.

Mänskligheten idag kommer att uppleva den här förändringen. Vi som lever nu kommer verkligen att uppleva det här skiftet och det är helt och hållet upp till Oss att förändra Vårt sätt att leva.

Om Vi inte väljer att förändras, utan istället fortsätter att leva via sinnet, via egot kommer Vi att bli avlägsnade eftersom Vi tar död på Moder Jord.

Det är en Universell lag att Moder Jord kommer att leva vidare och det är upp till var och en av Oss om vi ska följa Henne eller inte.

Det enda Vi behöver tänka på är att välja kärleken vilket egentligen är så enkelt. Och Vår själ kommer att leda och guida Oss i rätt riktning, alltid!

FILMER med Kiesha:

Kiesha pratar inför 2012: www.vimeo.com/16830337 r pratats om många gånger tidigare, men det gäller att förstå det faktum att detta sker här och nu i denna stund. Världen förändras, Våra kroppar förändras och Vår DNA-struktur ändrar verkligen form.

Mänskligheten idag kommer att uppleva den här förändringen. Vi som lever nu kommer verkligen att uppleva det här skiftet och det är helt och hållet upp till Oss att förändra Vårt sätt att leva.

Om Vi inte väljer att förändras, utan istället fortsätter att leva via sinnet, via egot kommer Vi att bli avlägsnade eftersom Vi tar död på Moder Jord.

Det är en Universell lag att Moder Jord kommer att leva vidare och det är upp till var och en av Oss om vi ska följa Henne eller inte.

Det enda Vi behöver tänka på är att välja kärleken vilket egentligen är så enkelt. Och Vår själ kommer att leda och guida Oss i rätt riktning, alltid!

FILMER med Kiesha:

Kiesha in Zurich from kedarvideo on Vimeo.


Kiesha pratar inför 2012: www.vimeo.com/16830337

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar