11.2.12

DELAD GLÄDJE -DUBBEL GLÄDJE!

Ja, postkodsmiljonärernas 1:a lördagsmiljonär blev min svägerska Veronica. Den pengen kom verkligen till den rätta.

Vi fick kännedom om detta redan för drygt en vecka sedan då ett TV team ringde och jagade oss här hemma. De avslöjade att både Leifs syster och pappa vunnit och de villa ha hjälp med att rigga inför överraskningen.

Leif och barnen åkte i tisdags upp till Istorp för att ta med pappa "Henry" till båtmässan i Göteborg. I själva verket blev han 100 000 kr rikare. Veronica fick besök på sin arbetsplats där hon fick 100 000 kr. Hon var överlycklig redan då.
Se filmklippet här: http://professional.player.qbrick.com/player.aspx?mid=24526189

Men var inge av dem visste var att TV teamet skulle komma tillbaka igen ett par timmar senare för att låta Veronica dra fram ytterligare en vinst på 1 miljoner kronor!
Miljonärsklippet är här: http://professional.player.qbrick.com/player.aspx?mid=C6A0C577

Jag var ju inte själv på plats så såg det först på TV i kväll. Inte ens jag kunde hålla tårarna borta! Efter alla motgångar i hennes liv fick hon äntligen lite medvind. Gläds så enormt mycket med henne. Veronica var så chockad! Härligt att se en människa så genuint överlycklig! Dagen efter släppte chocken och hon hade migrän och spydde som en kalv.

Vår lilla dotter Moa den linslusen var också med. Inte ens hon verkar då riktigt förstå innebörden men tydligt att även hon gladdes.


GRATTIS VERONICA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar