6.9.10

Alla söker vi något...

Sitter och förbereder mig inför kursstarten i sociala medier som börjar i kväll. Googlar och yahooar mig själv för att se vilken bild av mig som målas upp i de sociala medierna och det är då en blandad kompott lite beroende på vilket verktyg jag söker i.

Man bör verkligen tänka sig för innan man lägger ut bilder och information på nätet. Vad vill man egentligen visa? Är allt vi ser på webben sant? Och vad skaffar vi oss för bild av de vi möter på webben?

Letade reda på den här gamla bilden av mig själv som punkare. Kan ni tänka er, jag hade faktiskt en period i mitt liv för ca 25 år sedan, då jag sökte tillhörighet och provade förutom på att vara mods även på att vara punkare. Jag rökte och drack vin! Vad ska alla tro om de ser mig här? Kan jag verkligen vara seriös, någon att lita på...

Mins en gång hur kassörskan på ICA i Söndrum frågade min pappa om han inte skämdes för mig men då svarade han att han älskade mig lika mycket hur jag än såg ut. Vilken underbar och förstående pappa jag hade.

Men punkaren växte upp och idag lever bara minnena kvar från denna oerhört roliga och lärorika tid i mitt liv! Vad vill jag då ha sagt med detta inlägg? Tja, vilken slutsats drar du?

3 kommentarer:

  1. Underbar bild, och en lyckospark skickar jag dig!

    SvaraRadera
  2. Häftig bild!!! Hade inte sett att det var du om jag inte läst det, (liten annan bild än den Anna jag känner... Lycka till ikväll! Jenny

    SvaraRadera