26.9.10

Drop in...

Studiedag = shopping dag! Behovet av nya vantar och mössor blev allt mer påtaglig när det i början av veckan var fullmåne och temperaturen kröp nära nollan. Så Moa och jag begav oss under fredagen till Falkenbergs centrum på jakt efter dessa oumbärliga accessoarer. Moas lycka var total när vi efter en kort och lyckad shopping tur gjorde ett spontanbesök på Anghems Guld i Falkenberg.

Jag hade lovat henne att hon skulle få hål i öronen under höstlovet men varför vänta när det snart är dags för skolfotografering och man kan stoltsera med fina gröna blommor i öronsnibbarna!

De röda öronsnibbarna skvallrar om att det inte var helt smärtfritt. Tårarna var inte långt borta och hon kramade min hand hårt, hårt...Men, man får lida pin för att bli fin. Men hon var modig och bara 7 minuter senare kunde hon stolt lämnade butiken med hål i öronen!

1 kommentar:

  1. Åh vad söta örhängen...lycka är att få ta hål i öronen. Kommer ihåg när min dotter skulle göra det, 7år då, hon tyckte det gjorde så ont, så hon hade ett hål bara..i något år!!! Så din lilla flicka var modig!! Kram Karina

    SvaraRadera