I går kunde jag njuta till doften av årets kräftkok, ansvarsfull och ärorik uppgift som Leif och Moa tog sig an...
Receptet är lite känsligt, ärvt i generationer med på ett ungefär:
10 kr havskräftor
åtskilliga kilon med grovt havssalt
några liter porter
socker efter tycke och smak
nässlor & lök till buljongen
alla ICAs dillkronor
Nu står de kallt och gottar sig i lagen i ett par dygn. Under tiden planeras allt annat gott som hör en kräftskiva till :)
Receptet är lite känsligt, ärvt i generationer med på ett ungefär:
10 kr havskräftor
åtskilliga kilon med grovt havssalt
några liter porter
socker efter tycke och smak
nässlor & lök till buljongen
alla ICAs dillkronor
Nu står de kallt och gottar sig i lagen i ett par dygn. Under tiden planeras allt annat gott som hör en kräftskiva till :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar