2.12.09

Fullmåne

Man skulle kunna tro att detta är soluppgången men ack nej, det är "mån nedgång" från vår veranda i Vessigebro ca 8.20 idag. Har inte sovit många timmar i natt, eller snarare de senaste nätterna - förutom fullmåne så är det mycket som rör sig i huvudet just nu. Men det blev en otroligt vacker morgon, frostigt vitt och krispig luft. Den Halländska landsbygden bjöd på ett riktigt vinterlandskap under den något hala turen på slingriga vägar ner till Spenshult där Leif skulle läggas in kl 10. Blandade känslor inför morgondagen då han efter 3 års väntan så äntligen ska få en ny höftled och inte vilken höftled som helst. En äkta Zímmer i Titan...Det ni!

Det var dystert att lämna honom där men utsikten från sitt fönster kan han knappast klaga på...På vägen hem kom tröttheten och i kväll hade jag helst legat i säng för länge sedan men ödet ville annorlunda. Först stank det katt xxx om dottern Moas vinter boots, skura skura, då hittade Moa läskiga mjölbaggar i hamstermaten = skura bur = trä spån i halva huset = dammsuga , samtidigt passar katten på att klökas under matsalsbordet och Moa gör ett nytt mosslandskap på köksbordet. Karusellen i full gång. Förra gången Leif var borta ett par dagar blev de två hamster "papporna" stålta föräldrar till 6 små barn. Vad händer här näst? Jag vill inte veta men nu ska jag försöka sova. Natti, natti allihop!

2 kommentarer:

  1. Du tar oerhört fina bilder, vad använder du för nått objektiv?
    Ha de gott! /Rosanna

    SvaraRadera
  2. Hej Rosanna och stort tack! Har inget objektiv = hybridkamera :) Går som tåget. Foto har varit min hobby i hela livet, hade det som ämne i skolan årskurs 7-9 men då vad det röd lampa som gällde.

    Kram/Anna

    SvaraRadera