20.1.10

Bröllop, fest & konferens...

Nej, vi ska inte gifta oss, inte än men vem vet när våra bröllopsklockor klämtar! Har bara njutit av ett par lediga dagar och passade på att besöka min vän Git Spång på konferens och kursgården Gits Gård utanför Falkenberg. I höstas ryckte jag ut och hjälpte Git med att fotografera och få upp information om julbordet på deras hemsida och nu tyckte Git att det var hög tid att komma igång med marknadsföringen av bröllop och vårkonferenser.
Gits Gård är ju en väletablerad konferensanläggning med urval av faciliteter i en avskild miljö med lantligt läge strax utanför Falkenberg. Git och hennes familj utvecklar och expanderar konstant på sin gård och vi bollade tankar och idéer runt marknadskommunikation och hur hon bättre kan nå ut med sina olika produkter. En av deras senaste lokaler är Logen. En stor, ljus och luftig lokal med högt i tak och egen terrass mot söder. Logen passar utmärkt för de lite större konferenserna och även för bröllop för upp till 100 personer. Under sensommaren 2009 invigdes lokalen då de var värdar för sitt första riktigt stora bröllop och gästerna kom från grannlandet i väst, Norge!

Så, om ni går i fest eller bröllopstankar och letar efter en festlokal och övernattning i avskild och lantlig miljö i Halland så ta en titt på Gits Gård!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar