31.1.10

Andrum för kropp & själ...

Otroligt så mycke bra vi har i vårt lilla samhälle Vessigebro! I fredags hälsade jag på hos Ann på Andrum här i Vessigebro. Tillsammans skapade vi en blogg för Anns verksamher Andrum och en blogg blir ju bra mycket trevligare med bilder så jag passade på och tog några bilder. Vi får komplettera med fler vid senare tillfälle.

Gården där Ann har sin verksamhet ligger på Kullaberg, bara en 15 minuters promenad från där jag bor. Framför gården breder vidderna ut sig och naturen bjuder på öppna vidder och gott om himmel! Här finns faktiskt andrum. Kropp, själ och ande får näring här. Kroppen genom mottagningen där du kan få en behandling i Osteopati, Kroppsbalansering, Klassisk massage, Reiki healing och Koreansk hand akupunktur. Själen genom att det är så rogivande att bara komma till denna plats och delta i någon av de aktiviteter som erbjuds. Anden - om inte bara i loggan så helst med hela tiden. Holistiskt!
I väntrummet sprakar braskaminen och det doftar av te och oljor. Det är så otroligt skön miljö här, ombonat, varmt och tryggt. Man vill liksom inte gå här ifrån.
Andrum arbetar med med Osteopati – Manuell medicin, Osteopati bygger på att kroppen är en enhet där alla delar hänger ihop och är beroende av varandra. Den manuella medicinens uppgift är att rätta till kroppens obalanser och skapa det bästa möjliga utgångsläget för hälsa och välmående. När kroppen är i balans finns nämligen den optimala utgångspunkten för god hälsa. Min sambo Leif tar behandlingar på Andrum då och då och snart ska jag själv boka in mig på en välbehövd behandling. Längtar!Salen som Ann kallar den är helt underbar. På kortsidan har hon stora glasdörrar som öppnas mot skogspartiet bakom huset. Här gör sig Yoga, Pilates, Meditation och avspänningspass i stilla miljö. Föreläsningar och kursverksamhet i hälsans tecken. Vill du veta mer eller se vilka dagar och tider de har träningspass kan du bara kika gärna in på Anns blogg Andrum Vessigebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar